Dåbsgaver

Hvis I er inviteret til barnedåb og mangler inspiration til den gode dåbsgave, er hjælpen klar. Barnedåben er central i den danske tradition, og med sig følger traditionen om at give den lille ny en dåbsgave.

Her hos Dirks Jewellery har vi en masse produkter, der egner sig super godt som barnedåbsgave. Vi har samlet dem alle på denne side, så I har nemt ved at finde den perfekte dåbsgave.

Udforsk udvalget og find akkurat den barnedåbsgave som I har gået og ledt efter.

Idéer til personlige dåbsgaver

Dåbsgaver kommer i mange former og varianter. Man kan vælge alt fra bamser og andet legetøj, til spisestel, figurer eller smykker. Hos Dirks Jewellery mener vi; at specielt smykker egner sig særlig godt som dåbsgave. Da et smykke af høj kvalitet vil bringe glæde resten af livet, fremfor en gave som ‘kun’ måske kan bruges de første par leveår. Den traditionelle dåbsgave-tradition tilskriver da også, at man som regel giver en gave, som ikke nødvendigvis kan bruges med det samme.

Hvis man vælger smykker som dåbsgave, er det mest klassiske at gå efter: et smykke med specielle, meningsfulde motiver. Det kan f.eks. være et hjerte, et anker eller et kors, som symboliserer tro, håb eller kærlighed, men det kan også være en elegant charme med en elefant, som symboliserer godmodighed, styrke, kyskhed, troskab, huskeevne og visdom.

Mulighederne er mange, så det handler om at finde en dåbsgave, som I finder perfekte til den lille nye dreng eller pige.

Bredt udvalg af gode barnedåbsgaver

Som I nok kan se, har vi et bredt udvalg af smykker, der egner sig perfekt til den personlige dåbsgave.

Mange vælger et af vores elegante smykker med hjerter. Et hjerte er et kar fyldt symbol, der bl.a. symboliserer sjælen, det indre, følelser, medfølelse, kærlighed, tro og mod, samt glæde og sorg. I kan f.eks. vælge et armbånd, en ørering eller halskæde med et hjerte, som den lille nye kan bruge og får glæde af, når hun bliver større.

Et andet smykke, som er specielt populært, er vores Tro, Håb og Kærlighed-vedhæng. Vedhænget har således både et anker, et kors og et hjerte, som er symbolerne for tro, håb og kærlighed i kristen tro. I og med at dåben også er en religiøs begivenhed, finder mange det passende at give sådanne typer vedhæng, da det spiller fint i tråd med det religiøse aspekt ved dåben.

Et smykkeskrin er en anden super god barnedåbsgave. Når barnet bliver større og går med smykker til daglig, vil smykkeskrinet være super praktisk, og samtidig et godt minde om den gave I gav mange år tidligere. På den måde giver I en gave, som har en lang anvendelsestid, som den døbte vil blive glad for senere i livet, og som vil være et godt minde om jer. 

Dagmarkorset som dåbsgave

Dagmarkorset er en anden klassiker, når det kommer til dåbsgaver. Det smukke vedhæng kan hos Dirks Jewellery findes både i sølv og guld i forskellig karat.

Dagmarkorset har to motiver, alt efter hvilken side af vedhænget man kigger på. På den ene side kan man se kristus korsfæstelse, og på den anden ses fadervor.

Køb dåbsgaven hos Dirks Jewellery

Når I køber dåbsgaven hos Dirks Jewellery, er I sikret høj kvalitet. Vores bæredygtige og håndlavede smykker fremstilles i genbrugs sølv og guld på eget værksted, hvilket sikrer en høj kvalitet.

Hvis man køber for mere end 300 kr., er leveringen gratis, uanset hvor i Danmark der skal sendes til. Vi vil gerne give den bedst mulige handels-oplevelse, og hvis I har ros, ris eller feedback, må I meget gerne kontakte os.

Tag ikke blot vores ord for gode vare, når vi siger, at vi sætter kunden først og ser vores individuelle kundeservice som en stor del af vores DNA. Læs vores anmeldelser af os på Trustpilot, hvor vi er meget stolte af den gode rangering, som vores kunder giver os.

Har I spørgsmål til vores udvalg af smykker eller andet, vi kan være behjælpelige med, er I velkommen til at kontakte os. I er også altid velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker, så står vi klar til at rådgive dig.

Skriv et svar