Julegave til hende og ham

Der er mange der kæmper med at finde den helt rigtige julegave til ens udkårne. Nogle begynder allerede at tænke på julegaver, når julen lige er overstået. I en tid, hvor folk har det hele kan det være svært at finde en gave, der vil overraske modtageren. Men fortvivl ej – vi har gjort det lettere for dig at finde den perfekte julegave til hende eller ham. Læs meget mere her. 

Kvinde pakker en gave ind i sort papir med sort bånd på et bord med en sort dug. Hun har to store sølvringe på.

Når du leder efter den helt rette julegave, så kan det være en god idé først og fremmest at lave lidt research om personen og personens præferencer samt personlige stil. Har de nogle spændende hobbyer eller interesserer? Har de været travle for tiden og mangler forkælelse? Har de lige sagt, at de mangler et par smarte sokker? 

En personlig julegave 

I en tid, hvor alle har alt, så kan julegaven i stedet fokusere på noget personligt. Udover at julen markerer Jesu’ fødsel, så er julen også en tid, hvor nærheden, kærligheden og de familiære bånd fejres. Derfor er det helt ideelt at gå efter en personlig gave. 

En personlig gave bliver især taget imod med kyshånd, hvis der er tale om familiens ældre. Børn sætter ikke i ligeså høj grad pris på hjemmestrik og håndlavet keramik – desværre. 

En anden personlig gave kan også være et ophold (kro-ophold, spa-ophold), en rejse – eller en anden form for unik og sjov oplevelse, som I kan opleve sammen. Det kan også være et gavekort til en lækker gourmetmiddag.  Dette er både en ideel julegave til kæresten og til veninden. 

Julegaver til hende

Om du leder efter en gave til din kæreste, søster, mor eller veninde – så har vi her samlet nogle af de bedste julegaver til hende – kvinden i dit liv. 

 1. Giv et abonnement
  En genial gaveidé kan være at give kvinden i dit liv et abonnement på et skønt magasin eller dameblad, som de kan få glæde af i længere tid. Det kan også være abonnement til blomster eller en måltidskasse!
 1. Boliginteriør
  En anden gaveidé kan være, at gå efter en julegave, som modtageren kan pryde sit hjem med. En klassiker er en flot vase eller lysestage – eller en flot pude. Det kan også være et smukt kaffestel eller andet til kaffebordet. 
 1. Skønhedsprodukter og selvforkælelse i fokus
  Du kan også gå efter en lækker ansigtscreme, serum eller andre skønhedsprodukter, makeup eller en lækker parfume. Eller andre genstande med selvforkælelse i fokus. Det kan for eksempel også være en badekåbe og bløde hjemmesko til søndagen. 
 1. Den sikre gave – et klassisk smykke
  Sidst, men ikke mindst, så er det mest sikre gavevalg næsten altid et smukt, elegant smykke. Man går næsten aldrig galt i byen med et klassisk smykke – fx et smykke fra Georg Jensen – her finder du blandt andet den meget populære Daisy-serie. 

  Elegante smykker går aldrig af mode og er en julegave, der varer ved, så længe de er lavet af de bedste materialer. Du kan også finde unikke kvalitetssmykker fra populære brands såsom Pernille Corydon og Maanesten

  Leder du efter en julegave til din mor? Så er Mom-ringen fra Maria Black et udmærket bud på en gave, som forkæler din mor og fortæller hende, hvor meget du sætter pris på hende. Mom-ringen kan også være en god gaveidé til moren til dine børn, eller veninden, som er mor med stort M.

  Skal smykke-gaven være lidt mere personlig, så kan et stjernetegnssmykke være et godt køb – især, hvis hende du vil give gaven til går op i astrologi. Det kræver at du kender modtagerens fødselsdagsdato – men det kan man heldigvis hurtigt finde ud af.  Du kan fx finde denne halskæde med stjernetegn fra Maanesten. 

Du kan eventuelt læse mere om, hvilke smykker der trender i 2022, hvis du vil finde smykket din udkårne bare MÅ eje. 

Julegave til ham

Det kan være særligt svært at finde julegaven til manden, der har alt. 

 1. Giv tøj eller sko
  Når du skal gå efter en god julegave til ham, men er tør for idéer – så kan det være en idé at gå efter en lækker skjorte eller en sweater i god kvalitet. Du kan også gå efter et par lækre læderhandsker eller halstørklæde. Eller hvad med et par smarte sutsko eller et par fede sneakers? Der er altså rig mulighed for at finde en ideel gave til netop manden i dit liv, hvis du tænker at give sko eller tøj som gave. 
 1. Skønhedsprodukter – hud- og skægpleje
  Ligesom skønhedsprodukter er en god julegave til kvinder, så kan man også give en lækker creme eller serum til manden. Hvis manden din har skæg, kan du også give produkter, som kan pleje skægget. En god parfume eller lækker deodorant er også altid et godt valg.
 1. Smykker som julegave til manden
  Smykker til mænd trender mere og mere. Særligt signet-ringe er blevet populære, især blandt unge mænd – blandt andet denne Gordon Signet-ring fra Maria Black.  Eller et herrearmbånd i brun flettet læder, som dette smykke.  


Hvis du er lidt i tvivl om, hvilket smykke du skal give til manden, så Lad dig inspirere i vores sortiment af smykker til mænd her hos Dirks Guldsmed.